Bygg ditt eget hus

På Björkhaga kan du bygga ditt drömhus. Vatten, avlopp och el finns färdigt till tomtgräns och planen tillåter att ni bygger upp till 220 Kvm, per tomt i ett plan. Det är tillåtet att borra efter bergvärme.

Många upplever att det är svårt, krångligt och tidsödande att färdigställa sitt eget hus. Oavsett om man bygger själv, anlitar byggare till delar eller lämnar allt till en totalentreprenad så skall man vara medveten om att det kräver en insats för att färdigställa sitt eget hus.

Vi bygger hus på området på uppdrag av kunder eller för att sälja direkt efter färdigställande. Vi är stolta över att bo på Gotland och ger därför våra hus en gotländsk touch.

Vi har specialiserat oss på hus i lättbetong som är ett fantastiskt material att arbeta med och bo i. Lättbetongens unika egenskaper ger ett hus som inte kan mögla eller ruttna, lagrar värme och kyla och därigenom ger en väldigt bra boendekomfort. Ingenting är skrivet i sten och vi kan även klä ett hus med panel eller varför inte kombinera dessa material.

De hus vi bygger designas tillsammans med dig för att du skall få din personliga prägel på huset. Du kanske vill ha ett hus med fönsterbänkar i kalksten eller varför inte ett kalkstensgolv i hela huset? Vill du styra värmen i ditt hus via en app så fixar vi det också.

Vi har flera hustyper och storlekar i vårt register och kan säkert matcha dina önskemål.
Boka en kostnadsfri visning av området och husen idag så har du tagit första steget.

Skicka intresseanmälan till oss

Exempel på ritning

Kontakta oss för din personliga prägel